mandag 16. mai 2011

Striptease bak buskene – HOT or NOT?

I helgen var jeg i utdrikningslag til en god venninne. Forloverne hadde for anledningen leid inn en lege som quizmaster til ære for brudens fullførte medisinstudier. Han begynte rolig med noen ”lette” spørsmål om kropp og topp som jeg selvfølgelig ikke skjønte en dritt av. Hvorfor må leger alltid snakke latin? *briefe briefe*



Legen syns tydeligvis ikke at dette var noe å hoppe i taket over på et utdrikningslag, og spurte på gebrokkent norsk: ”Er det sånn det skal være hele kvelden? Er ikke dette litt kjedelig?” Og da pumpet det ut på et skurrete anlegg: ”Looking for some hot stuff baby, this evening. Hot stuff, baby tonight.” Legen rev av seg legefrakken og avslørte en t-skjorte med påskriften: I’m HOT. You’re NOT. Og plutselig var han i full gang med å strippe.


Den lille uskyldige legen viste seg å være en polsk jævel på 1.60 med hårete bollemage og brune tenner. Han slang rundt på snoppen som en rockestjerne slenger på det fete håret sitt, og danset rundt 15, litt stive, men latterfulle jenter. Og etterpå stilte han like greit opp som aktmodell, både til tegning og fotografering.


Alt dette for bare 1100 kr – et KUPP spør du meg! Man trenger ikke å være HOT for å tjene penger på kroppen sin. Det er helt sikkert.

3 kommentarer:

  1. hahaaaa, fantastisk:)

    SvarSlett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett